Yuma 4×4

Media and Communications

Google Ads hos LAZZAWEB

Google Ads hos LAZZAWEB


Hej, jeg hedder Lasse Knudsen Og jeg er Head of PPC her hos LAZZAWEB Vi hjælper vores kunder med Google annoncering på Google Ads Med vores indsigt i både det skandinaviske, europæiske og amerikanske marked har vi hjulpet flere af vores kunder til at ekspandere til disse markeder Helt grundlæggende så starter vores samarbejde med at jeg har en dybdegående samtale med dig omkring hvordan din virksomhed skal annonceres på Google Den måde vi arbejder på i LAZZAWEB det er hele tiden ved at holde dig i hånden igennem optimeringen Du kan ikke kun forvente at høre fra mig én gang om måneden når rapporteringen den lægger i starten Hver gang jeg går ind og optimerer på din konto så har jeg dig i hånden hele vejen fortæller dig hvad jeg laver, og fortæller hvad jeg vil gøre fremadrettet Hos LAZZAWEB der er vi mere end en Google Ads leverandør Vi går hele tiden ind og kigger på den trafik vi skaber igennem Google Ads som kommer ind på dit website Vi går ind og kigger på konverteringsoptimering Vi går ind og kigger på om vi kan skalere din virksomhed til andre kanaler Det handler ikke kun om at skabe en stor mængde trafik ind til dit website Det handler om at skabe kvalificeret trafik ind til dit website som generere en omsætning, som giver en god ROAS til dig For i bund og grund der er trafikken ikke noget værd Det er først når vi får den ind og skaber en omsætning, som er rentabel for dig

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.